Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Anchor Grup promovează diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse

Facebook
LinkedIn

Anchor Grup, dezvoltatorul centrului comercial București Mall – promovează diversitatea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă și semnează Carta Diversității, cu ocazia Lunii Europene a Diversității în întreaga Uniune Europeană.

„Anchor Grup este un susținător activ al echității, diversității și incluziunii, iar prezența în Carta Diversității vine să confirme abordarea noastră din ultimii 25 de ani. Suntem mândri de echipele noastre de oameni talentați și dedicați care provin din medii diferite; facilităm și încurajăm un mediu de lucru care pune accent pe valorile care ne unesc, dar și pe cele care ne fac unici. Suntem convinși că astfel de inițiative contribuie la dezvoltarea unei societăți mai incluzive, o direcție care se află în centrul strategiei noastre de business. De-a lungul timpului, prin implicarea noastră și prin proiectele pe care le-am dezvoltat pentru comunitate, ne asumăm ferm rolul nostru prin care încercăm să contribuim la transformarea lumii într-un loc mai bun”, a declarat Affan Yildirim, General Manager, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Cu o experiență de 25 de ani pe piața din România și investiții totale de peste 550 de milioane de euro, în proiecte de pionierat care au schimbat societatea românească și au avut un impact considerabil în economie, Anchor Grup a dezvoltat un mediu de lucru bazat pe egalitatea de șanse, oferind încredere și susținere angajaților companiei.

În plus, peste 50% dintre managerii Anchor Grup sunt femei. Totodată, multe dintre angajatele companiei au o vechime de peste 10 ani și au fost susținute să avanseze în poziții de conducere. Anchor Grup crede cu tărie în promovarea leadershipului feminin, oferind un mediu perfect pentru creștere și dezvoltare.

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: