Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Aon, UNIQA și Network One Distribution: Parteneriat pentru a facilita adoptia soluțiilor de energie verde

Facebook
LinkedIn

Aon România și UNIQA au semnat un parteneriat prin care vor oferi soluții complete de asigurări pentru energia regenerabilă în România.

Prin această colaborare, cele două companii își propun să susțină dezvoltarea durabilă și protejarea investițiilor în energie regenerabilă, oferind acoperire All Risks partenerilor instalatori ai Network One Distribution, companie ce oferă soluții integrate pentru parteneri și clienți, propunându-și să fie un jucător activ în procesul de tranziție către energie din surse regenerabile.

Parteneriatul vine în întâmpinarea nevoilor tot mai mari ale industriei de energie regenerabilă, în contextul creșterii preocupărilor privind sustenabilitatea și protecția mediului înconjurător. Aon, cu o vastă experiență în managementul riscului și consultanță, își propune să ofere servicii profesionale de înaltă calitate, bazate pe date și livrate de experți, pentru a ajuta clienții să minimizeze riscurile și să maximizeze performanța într-o economie globală dinamică.

Cu peste 1000 de parteneriate globale în domeniul energiei regenerabile și facilitand asigurarea a  peste 1000 GW în ultimii 5 ani, Aon  aduce expertiză și soluții inovatoare pentru protejarea investițiilor în energie verde. Prin această colaborare, clienții care aleg să utilizeze beneficiile furnizate de Aon și UNIQA Asigurări vor beneficia de o acoperire All Risks pe o perioadă de 18 luni, în perioada inițială de instalare și funcționare a sistemelor fotovoltaice, protejându-se astfel investițiile împotriva oricăror pierderi sau daune materiale cauzate echipamentelor asigurate și care survin în mod neașteptat sau din orice motive neprevăzute.

Obiectivul parteneriatului este de a permite NOD (Network One Distribution) să ofere soluțiile de asigurare tuturor partenerilor lor instalatori, care sunt angrenați în procesul de instalare a unor sisteme fotovoltaice către consumatori, inclusiv prin programul Casa Verde 2023. Astfel, partenerii NOD vor beneficia de o serie de avantaje competitive în piață și de soluții personalizate pentru a-și proteja afacerile și clienții.

Clienții finali, la rândul lor, vor fi protejați împotriva riscurilor de tip fenomene naturale, incendiu, explozie, supratensiune, vandalism, furt/furt calificat și avarii accidentale, inclusiv întreruperea producției de energie electrică asigurată pe perioada întreruperii generata de aceste evenimente.

 

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: