Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Schneider Electric vrea să creeze un instrument AI care va ajuta liderii să lucreze cu datele legate de sustenabilitate

Facebook
LinkedIn

Schneider Electric a anunțat planurile de a lansa EcoStruxure Resource Advisor Copilot, un instrument AI conversațional conceput pentru a ajuta liderii de business să interacționeze cu datele legate de energie și sustenabilitate ale companiei lor cu o viteză și mai mare.

Folosind tehnologia Large Language Model, Schneider Electric a construit Copilot ca pe un însoțitor digital convenabil, încorporat în Resource Advisor. Copilot va susține echipele din departamentele de energie și sustenabilitate cu o analiză îmbunătățită a datelor, vizualizare, suport decizional și optimizare a performanței, precum și cu capacitatea de a procesa fără probleme cunoștințele complexe din industrie și informațiile colectate de sistemul Resource Advisor. O versiune beta privată se lansează luna următoare, iar disponibilitatea generală a soluției va avea loc la sfârșitul anului 2023/ începutul lui 2024.a

Confluența erei digitale și a economiei de impact creează un nou set de provocări pentru organizații, ceea ce face mai important ca liderii să apeleze la soluții digitale pentru a-și gestiona impactul asupra mediului, dar și impactul social. Folosind noul Copilot, utilizatorii Resource Advisor vor putea să recupereze date, să genereze imagini și să obțină informații valoroase fără efort. Această abordare simplificată reduce nevoia de navigare manuală și analiză a datelor, permițând utilizatorilor să se concentreze asupra deciziilor strategice privind resursele.

Noul instrument este cea mai recentă aplicație activată de AI pe care divizia de Sustainability Business a Schneider Electric a făcut-o în ultimii ani. Altele includ optimizarea riscurilor activată de AI, servicii de validare a facturilor și notificări de alertă de vârf. În plus, fiecare soluție software din portofoliul Sustainability Business – care include Zeigo Network, Zeigo Activate și Zeigo Power – este susținută de știința datelor, învățarea automată și automatizare AI.

Resource Advisor îi ajută pe clienți să observe și să controleze toate aspectele evoluției lor în gestionarea resurselor printr-o lentilă AI complexă, acoperind inclusiv la emisii, managementul energiei, reducerea consumului de resurse, raportarea ESG și contabilizarea amprentei de carbon.

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: