Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Echipa ESGMedia vă urează Sărbători Fericite și Să ne revedem cu BINE în noul AN!

Facebook
LinkedIn

La final de an, Echipa ESGMedia mulțumește tuturor Cititorilor și Partenerilor pentru toată susținerea acordată publicației noastre peste an!
În 2023, am trăit împreună o călătorie captivantă spre un Viitor mai Responsabil și Sustenabil, iar aceasta nu ar fi fost posibilă fără susținerea dumneavoastră dedicată.
În spiritul Sărbătorilor, vă aducem cele mai calde urări de bine și mulțumim pentru fiecare moment petrecut alături de noi.

O Retrospectivă a Anului 2023:

1. Explorând Lumea ESG: Am fost împreună pe frontiera Sustenabilității, explorând ESG (Environment, Social, Governance) în fiecare aspect al vieții și afacerilor. Am adus în prim-plan subiecte relevante și am promovat bunele practici pentru un impact pozitiv asupra mediului, societății și guvernanței.
Am organizat Romanian ESG Summit – cel mai important eveniment din domeniul Sustenabilității din țara noastră, eveniment ce a reunit peste 250 de lideri, oameni de business, experți și profesioniști din domeniul sustenabilității și responsabilității sociale corporative pentru a explora cele mai recente tendințe, provocări și soluții în dezvoltarea durabilă și investițiile responsabile.

2. Conversații Inspirate: Prin intermediul articolelor noastre, am generat conversații inspirate despre modalitățile în care ESG poate transforma modul în care ne raportăm la afaceri și societate. Feedback-ul și implicarea voastră activă ne-au alimentat pasiunea pentru schimbare.

3. Parteneriate Durabile: Colaborările noastre cu partenerii au fost cheia succesului nostru. Am lucrat împreună pentru a crea conținut de calitate și a promova inițiative care susțin valorile ESG. Parteneriatele noastre durabile sunt fundamentul pe care vom construi viitorul.

Mulțumim, Dragi Cititori și Parteneri

Fiecare cititor și partener au fost pietrele de temelie ale succesului nostru. Cu fiecare articol citit și fiecare acțiune promovată, ați contribuit la crearea unei comunități dedicate sustenabilității și responsabilității. Sărbătorile ne găsesc plini de recunoștință pentru această călătorie minunată alături de voi.

Urări de Sărbători Fericite!

În acest sezon festiv, vă dorim Sărbători pline de bucurie și liniște alături de cei dragi. Să fim inspirați împreună de spiritul generos al Sărbătorilor și să privim cu optimism către un nou an plin de oportunități și progrese în direcția unei lumi mai echitabile și sustenabile.

Mulțumim din suflet și vă dorim sărbători fericite!

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: