Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

ESGMedia.ro va organiza Romanian ESG Summit, pe 7 noiembrie la București

Facebook
LinkedIn

Platforma ESGMedia.ro , în parteneriat cu platforma CSRmedia.ro, vor organiza pe 7 noiembrie, în București, „Romanian ESG Summit” – unul dintre cele mai importante evenimente de pe scena de afaceri și sustenabilitate din România.

Romanian ESG Summit își propune să aducă la aceeași masă de discuții lideri de gândire, experți și profesioniști din toate industriile, pentru a schimba idei, a împărtăși cunoștințe și a construi un viitor mai sustenabil pentru afacerile din țara noastră.

Romanian ESG Summit reprezintă o oportunitate unică pentru liderii și profesioniștii din România să își aprofundeze înțelegerea acestor probleme și să învețe cum să își adapteze strategiile de afaceri pentru a reflecta aceste criterii esențiale.

Evenimentul va cuprinde o serie de paneluri de discuție și prezentări de la specialiști de top în domeniul ESG. Panelurile vor fi axate pe o gamă largă de subiecte, de la strategiile de investiții ESG și riscul climatic, până la probleme de guvernanță și etică în afaceriă. Fiecare panel va oferi participanților oportunitatea de a-și exprima opiniile, de a pune întrebări și de a se angaja în discuții semnificative despre viitorul afacerilor sustenabile din țara noastră.

„Avem responsabilitatea de a ne asuma un rol activ în transformarea modului în care facem afaceri, și Romanian ESG Summit reprezintă un pas important în această direcție. Pregătim o Agendă bogată, cu paneluri de discuții și prezentări de la experți recunoscuți  în domeniul ESG. În acest context, vă îndemn să vă înregistrați la Romanian ESG Summit și să contribuiți activ la dialogul care ne va forma viitorul. Misiunea noastră comună este de a modela o Românie mai sustenabilă, mai echitabilă și mai prosperă pentru generațiile viitoare”, a declarat Lacramioara Botezatu, Fondator al Platformelor CSRmedia.ro si ESGMedia.ro

Romanian ESG Summit reprezintă un pas important în a face din România un lider în domeniul sustenabilității. În acest sens, obiectivele evenimentului includ consolidarea înțelegerii ESG în rândul comunității de afaceri din România, promovarea dialogului între diferite industrii și sectoare și stabilirea unui cadru de acțiune pentru implementarea practicilor ESG în cadrul organizațiilor românești.

Romanian ESG Summit va fi un eveniment transformativ și inspirațional care va aduce împreună liderii de gândire și profesioniștii ESG pentru a modela viitorul sustenabilității în România.


DEVINO PARTENER!

Ne bucurăm să vă avem alături de noi în această călătorie către un Viitor mai Sustenabil.
Pentru Parteneriate, puteti trimite o solicitare la adresa: lacramioara@csrmedia.ro
Pentru inscriere ca Participant la Summit, trimiteti o solicitare la adresa redactia@csrmedia.ro


 

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: