Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

HONOR s-a angajat să atingă neutralitatea emisiilor de carbon până în anul 2045

Facebook
LinkedIn

HONOR a lansat primul său raport ESG, prezentând obiectivele și progresele înregistrate în cadrul celor șapte piloni ESG, precum protecția mediului, tehnologia pentru bunăstare și abilitarea tinerilor. Odată cu publicarea raportului, compania s-a angajat, de asemenea, să-și accelereze eforturile de sustenabilitate și de decarbonizare pentru a reduce emisiile de carbon cu 88%,  pentru a utiliza 100%  energia regenerabilă și pentru a ajunge la operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2045,  în conformitate cu obiectivul Chinei de a atinge neutralitatea până în 2060.

Prin urmare, datorită angajamentului constant în domeniul ESG la nivel global, HONOR a obținut progrese notabile în ceea ce privește pilonii cheie ESG – Protecția mediului, Tehnologia pentru bunăstare, Abilitarea tinerilor, Confidențialitate și Securitate, Dezvoltarea personalului, Managementul lanțului de aprovizionare și Guvernanța corporativă responsabilă, toate fiind în conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă ale Națiunilor Unite, de la momentul în care a devenit o companie independentă în anul 2020.

Raportul ESG al companiei este, de asemenea, dezvoltat în conformitate cu standardele GRI (Global Reporting Initiative), recunoscute la nivel mondial, și cu cadrul de responsabilitate socială ISO 26000 al Organizației Internaționale de Standardizare. În decembrie 2021, HONOR a devenit oficial o companie membră a Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite, ceea ce demonstrează și mai mult angajamentul companiei față de îndeplinirea responsabilităților de sustenabilitate.

Răspunzând în mod activ provocărilor generate de schimbările climatice, HONOR se angajează la un viitor cu emisii reduse de carbon prin adoptarea unor operațiuni, produse, producții și parteneri mai ecologici. Ca parte a acestor eforturi, compania a integrat conceptul de economie circulară în ciclul de viață al dezvoltării de produse. Până în prezent, HONOR a redus utilizarea de substanțe și materiale periculoase cu 3,861 de tone și a reciclat peste 1,785 de tone de deșeuri electronice. De asemenea, 98% din materialele utilizate pentru ambalarea HONOR Magic Vs nu sunt din plastic. Totodată, HONOR a folosit tehnologii inteligente pentru a automatiza 75% din linia de producție, reducând și mai mult utilizarea energiei și a resurselor în unitățile sale de producție. În prezent, HONOR este pe cale să își reducă emisiile de carbon cu 88%, să atingă o utilizare de 100% a energiei regenerabile și să ajungă la operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2045, ceea ce include o reducere de 36% a emisiilor de carbon până în 2035.

Prin misiunea de a crea o lume inteligentă, HONOR oferă soluții utile și a deschis calea la numeroase inovații tehnologice în domeniu. Din 2021, compania a lansat peste 22 de funcții de accesibilitate, precum AI Subtitle, Select to Speak și Magnification, pentru a reduce decalajul digital, oferind acces egal la cele mai noi inovații din industrie. Aceste funcții sunt menite să îmbunătățească viața zilnică a peste 3.740.000 de utilizatori din întreaga lume.

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: