Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Romanian ESG Summit 2023 – locul în care se reunesc experții în Sustenabilitate

Facebook
LinkedIn
  • Summit-ului vizează promovarea dialogului și schimbului de cunoștințe în domeniul ESG
  • Evenimentul își propune să conecteze lideri de opinie, experți și companii cu viziune comună pentru a transforma conceptele ESG în acțiuni concrete
  • Romanian ESG SUMMIT vizează creșterea nivelului de conștientizare și înțelegere asupra conceptului ESG, precum și asupra importanței adoptării practicilor sustenabile în afaceri.

Romanian ESG Summit, cel mai important eveniment dedicat criteriilor ESG și investițiilor durabile, va avea loc pe 7 noiembrie 2023, la Nord Events Center din București.

Evenimentul aduce împreună lideri din diferite sectoare ale industriei, instituții financiare și specialiști din domeniul sustenabilității pentru a discuta și explora modalități inovatoare de a aborda provocările legate de durabilitatea afacerilor.

Obiectivul principal al Summit-ului vizează promovarea dialogului și schimbului de cunoștințe privind reglementările în direcția ESG, decarbonizarea afacerilor, finanțele verzi, investițiile sustenabile în retail, tehnologia inovatoare, raportarea și transparența în business.

Programul evenimentului Romanian ESG Summit include prezentări susținute de lideri de opinie recunoscuți în domeniul sustenabilității și investițiilor responsabile, precum și paneluri de discuții și dezabateri pe teme relevante.

“Romanian ESG Summit nu este doar un eveniment, ci o platformă prin care dorim să conectăm lideri de opinie, experți și companii cu viziune comună pentru a transforma conceptele ESG în acțiuni concrete. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum ideile se transformă în proiecte tangibile care vor aduce beneficii durabile pentru societate și mediu. Ne angajăm să fim un catalizator pentru schimbare și suntem convinși că împreună putem modela un viitor mai sustenabil și responsabil. Vă invităm să vă alăturați misiunii noastre și să colaborăm pentru a face Romanian ESG Summit un eveniment memorabil”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Fondator al Platformelor CSRmedia.ro si ESGmedia.ro.

Pentru a fi parte din acest eveniment vă puteti rezerva locul foarte usor pe Platforma evenimentului: www.summit.ESGmedia.ro

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: