Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Studiu: Industria automobilelor: calea spre un consum net-zero

Facebook
LinkedIn

Sectorul auto este o piatră de temelie a sistemelor de mobilitate din lume și un pilon esențial al economiei globale. În același timp, este, de asemenea, un contribuitor major la schimbările climatice, se arată în studiul Deloitte Global „Calea spre net-zero” în industria auto.
În acest Studiu, Deloitte Global își propune să ofere un model structurat și cuprinzător pentru a sprijini factorii de decizie din sectorul auto în momentul în care aceștia își propun ca obiective eliminarea emisiilor din procesele lor de producție, dar și pe întregul lanț de furnizori.
Cooperând îndeaproape cu clienți consacrați, cercetători și practicieni, echipa Deloitte Global a identificat unele dintre cele mai importante pârghii pentru decarbonizare și atingerea unui nivel net-zero.

Studiul s-a concentrat asupra emisiilor de tip scope 1, 2 și 3, luând în considerare întregul lanț valoric, așa cum este acoperit de amprenta de carbon corporativă. Dar s-a luat în considerare și implicațiile mai profunde, inclusiv schimbarea portofoliilor de produse și modificarea structurilor corporative, precum și impactul financiar.

Calea către un model net-zero
Modelul Deloitte Global „Calea spre  net-zero” a utilizat șase posibile modalități în două scenarii climatice pentru a compara impactul asupra emisiilor de carbon, a contului de profit și pierdere și a forței de muncă.

Intregul Studiu poate fi citit AICI

 

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: