Logo ESG media

PARTENER
STRATEGIC

Teads: Brandurile și agențiile pot accesa de acum statistici despre emisiile de carbon ale campaniilor digitale derulate

Facebook
LinkedIn

Teads, platforma media globală, anunță un nou modul de raportare integrat în Teads Ad Manager, care oferă informații cu privire la emisiile de carbon, prin intermediul integrării directe cu Scope3, una dintre cele mai puternice platforme din domeniul sustenabilității.

Această opțiune, care este acum integrată în prima platformă cookieless din industrie, oferă advertiserilor și agențiilor de publicitate o înțelegere generală a emisiilor campaniilor digitale, în raport cu referințele globale. Această soluție de pionierat va ghida partenerii Teads în demersul privind sustenabilitatea, ajutându-i să reducă emisiile de carbon în ecosistemul media digital.

„Noua noastră colaborare cu Scope3 nu numai că ridică ștacheta în măsurarea publicității digitale, dar oferă advertiserilor o transparență fără precedent. Această integrare consolidează leadership-ul nostru în aria SPO (Sustainability Principles and Objectives), permițând partenerilor noștri să măsoare end-to-end și să genereze rezultate sustenabile în business”, a declarat Remi Cackel, Chief Product Officer, Teads.

În cadrul Teads Ad Manager, monitorizarea este acum disponibilă pentru patru surse de emisii: distribuția media, care măsoară emisiile asociate cu livrarea de conținut media, inclusiv infrastructura utilizată de editor; selecția reclamei, care raportează emisiile totale ale părților implicate în selecția unui ad; distribuția reclamelor, care evaluează inclusiv emisiile generate de transferul de date și de furnizori; și  emisiile asociate cu device-ul pe care rulează reclama: mobil, desktop sau TV, inclusiv emisiile asociate cu fabricarea dispozitivelor și electricitatea consumată în timpul experienței media și publicitare.

Teads își valorifică integrările directe cu editorii pentru a oferi un inventar premium, care contribuie la o reducere medie de 35% a emisiilor asociate cu selecția reclamelor, așa cum arată o evaluare a 2,5 miliarde de afișări livrate la nivel global din noiembrie 2023, folosind Scope3. Drept urmare, brandurile care lucrează cu Teads pentru a măsura planul lor media complet au acces la un nivel mai mare de transparență pentru a reduce lanțul de cumpărare media și pentru a optimiza emisiile de carbon, comparativ cu alte platforme media.

Facebook
LinkedIn

ROMANIAN ESG SUMMIT

ESG Media

CSR News

CSR Media

Cele mai recente

Te-ar putea interesa şi: